KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Stuart Jason (oikea nimi: Lee Floren): Kuoleman palvojat ("Teurastaja" Bucher #3 (1983))
Kirja:
Ilmeisesti vuonna 1987 luin putkeen "Teurastaja" Buchereita. Tämänkin luin sivä vuonna. Kaiken olen jo unohtanut siitä. Paitsi sen, kun Bucherin ase kuiskaa kuolemaa, että "koosh".
Tällä kertaa salanimen suojissa hääräili Lee Floren ja ei tuo tainnut oikein tietää, mitä kaikella tällä ryntäilemisellä yritti tavoitella. Jotenkin tuntui, että kun loppua kohden lähestyttiin, yhtäkkiä Lee sai idean, että "Ydinase Washingtoniin" ja sillä saattiin homma kotiin asti hoidettua.
Paljon brutaalia väkivaltaa, antaumuksellista seksiä, verta ja suolen kappaleita sekä kitkerää makua suussa. Unohtamatta amerikkalisuuden ja amerikan lipun ihailua ja palvontaa. Tuo jälkimmäinen satsi enemmän ärsytti, mutta sikäläiset äijämiehet olivat taatusti, että "Hell yeah".
Suomennos: Kappas. Haverin Heikki tässäkin suomentajana. Valitettavasti tästä puuttui samanlainen huvittavuus kuin edellisestä löytyi.
Kansi: En nyt ihan tiedä, miten tuo Bucher aavikolla aavikkovarusteissa kansi sopii tähän kirjaan, mutta on siinä elementit kohdallaan.
Hyvä, että muistivat kuitenkin asetella hahmot niin, ettei vain nänni livahda kuvaan vaikka vähän ja kurkkaiseekin. Se olisi kaatanut maaiman
Fred Love, joka tuonkin kuvan maalasi, on kyllä taitava, voisin hyvin ottaa hänen maalauksensa seinälleni.
Minä sanon:

Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää