KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Glen A. Larson & Roger Hill: Ritari Ässän synty (Ritari Ässä (Kotka-sarja) #2 (1987))
Kirja: Loogistahan on julkaista kirja nimeltä Ritari Ässän synty sarjassa kakkoskirjana. Turhahan se olisi ollut sarja sillä aloittaa. No, toisaalta, sarja itsessäänkin jäi ainoastaan kahteen kirjaan. Joista ensimmäinen on alkuperäisen kirjasarjan osa 3. Hyvinhän se taas meni.
Nykyään kun törmää kanavilla surffaillessa Ritari Ässään, haluaa päästä tuosta nuoruuden sankarista, idolista ja esikuvasta äkkiä kirkuen karkuun. Nykyään katsottuna nuo tv-sarjan jaksot ovat kauheaa kakkapaskaa.
Siihen verrattuna tämä Ritari Ässän syntytarina kirjana luettuna oli huomattavasti viihdyttävämpi. Televisiosarjan kaksi ensimmäistä jaksoa niputettuna näppärään ja nopeasti etenevään nippuun paperia.
Mainioutta.
Suomennos: Vaikka itse sarjojen toimitustyö olikin Harlequin Enterpisellä vähän-sinne-päin-meininkiä, niin kyllä suomennos tuntui kaikissa kustantamon kirjoissa toimivan.
Kansi: On siinä saatu vaarallinen hetki tallentumaan kameran kuvaan. K.I.T.T selvittää kyllä tuollaisen pienen tussahduksen heittämällä. Ja sitten on kuvassa vielä itse Hoff ja alakulmassa teksti "TV:stä tuttu". Muistelen nähneeni tuon silloin joskus kaupassa, mutta en muista ostaneeni tätä sillä reissulla. Ilmeisesti en ollut tarpeeksi koukussa.
Takakannessa on vielä pari vauhdikasta kuvaa Ritari Ässän elämästä. On vauhdikasta ajoa pölyn seuratessa sekä kahdelle pyörällä ajelua. Sekä miehekäs poseerauskuva Hoffista. Oli se mies.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää