KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Jenny Everleigh: Ilojen puutarha (Book Studio (1993))
Kirja: Tutkimuksista ja yrityksistä selvittää asiaa, epäselväksi jäin, olisiko tämäkin ollut Jerry Yulsmanin kirjoittama. Itse tekstistä vertailemalla muistikuviin ja muistiinpanoihin ei asiasta saa selkoa, joten taitaa jäädä arvoitusten kansioon tämäkin tosiasia.
Outo tämä oli. Välillä oli kuin olisi lukenut marketista ostettua romanttista naisten lukemistoa, mutta sitten jo seuraavalla sivulla nussittiin ja pantiin erittäin karkeita ilmaisuja käyttäen. Ja tuota nussimista ja panemista oli kirjassa paljon ja tarkasti kuvattuna. Koko touhu oli ommeltu kasaan hentoisella juonella jota lihavoitiin historiallisilla faktoilla.
Useita varsin häiritseviä kohtauksia oli mukana, kohtauksia jotka lähinnä kuvailisin raiskauksiksi, mutta ilmeisesti tuollainen (esim.) palvelijoiden sukuelimien romppaaminen siivouksen ohessa oli ihan ok tuolloin.
Suomennos: Juhani Hämäläinen, mies joka toivottavasti ansioluetteloonsa kirjoitti, että ”suomensin sujuvasti rivoja sanoja”. Mutta asiallisesti tuo hommansa loppuun asti hoiti.
Kansi: On siinä kauniilla tytöllä eroottisesti korsetti päällä ja jalat ristissä. Ristissä ei tosin itse kirjassa naisten jalat olleet juurikaan koskaan. Mutta hyvä kansi, antaa ymmärtää, eikä näytä kaikkea.
Seksikästä.

Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää