KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Alan Marshall: Neitsyen kesä (Domino #5 (1967)
Kirja:
 Alan Marshall on Donald E. Westlaken salanimi. Tuon salanimen turvin aloittelevat kirjailija Westlake kirjoitti tuhmuuksia ja erittäin pehmeää seksiä. Ilmeisesti jollain piti kinkku leivän päälle maksaa.
Paljon tässä kirjassa oli vihjailua ja paljon tässä oli, että "nyt päästään asiaan". Mutta siihen se jäikin, vihjailuun ja lupailuun. Puolittain mukava pienen viattoman metsässä kasvaneen neidon kehityskertomus tämä oli, mutta ei oikeastaan edes se.
Kaikki mikä on hyvää Westlaken kirjoissa puuttui tästä. Poissa oli kylmä väkivalta, nokkela sanailu, hassut tapahtumat..... eli jos tämä olisi ollut jonkun muun kuin Westalken kirja, olisi tämä ollut ihan jees, nyt.... vain pettymys.
Kappas. Olen maksanut tästä kirjasta 0,10€. Oikeastaan ihan oikea arvo tälle kirjalle.
Suomennos:
Heikki Suikkanen tässäkin kirjassa suomennosvastuussa. Suomensikohan mies kaikki Finnbooksin kirjat? Ehkä hyvä, että suomensi, sillä silloin voisi luottaa laatuun.
Kansi: Domino sarjassa vähän kyllä ontuivat nämä kannet. Tämäkin on sen näköinen, että kuva on vain jostain leikattu irti ja lätkäisty paikalleen. Kyllähän tuo jotenkin liittyy kirjan sisältöön, mutta silti.... noin paljon tekstiä kannessa ja kuva kuitenkin noin reunassa jättäen suurimman osan valkoiseksi. Ei näin.
Minä sanon: 
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää