KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Bo Lagevi: Ansa on viritetty  (Dekkari-sarja (Kauppiaiden Kustannus Oy #2 (1978))
Kirja: Bo Lagevi on näemmä yhteissalanimi nipulle kirjailoita. WikiPedia kertoo, että ainakin Jenny Berthelius, K. Arne Blom, Jean Bolinder, Kjell E. Genberg, Sture Hammenskog ja Jan Moen ovat sitä käyttäneet. Tosin sivusto ei tunnusta, kuka tämän on kirjoittanut, mutta päätellen kirjan tapahtumista ja ontuvasta ruotsistani, olettaisin, että tämä kirja oli alunperin Döden på väg vuodelta 1976. Jos joku tietää paremmin, otan tiedon mielläni vastaan. Hieman kyllä huvitti, kun tuota WikiPedia sivua katselin Google kääntäjän lävitse, löytyi sieltä tieto: "Nimi lausutaan "Yritysten lähetä meille sähköpostia.""
Mutta kirjana tästä teoksesta ei kauheasti hyvää ole sanottavana sen lisäksi, että Ruotsalaiset nimet olivat hassuja. Bo Göran. Tirskis. Tylsä tämä oli, tuskalla läpi töissä ollessa kahlasi. Kömpelö ja täysin vailla kaikkea kiinnostusta hahmojen kohtaloita tai tekojen syitä kohtaan. Rikos tapahtuu ja sitä sitten ihmetellään piipun kanssa.
Haukotutti.
Suomennos: Oletettavasti suomentaja osasi alkukieltä hyvin, koska pakkoruotsi. Ei tässä mitään huomautettavaa löytynyt.
Kansi: Kuten koko sarjassa, tässäkin on värinä tuo ruman ruma oranssi ja hyvä logo. Taiteilijana jälleen Valtosen Jukka ja ruman kuvan tuo on taas saanut aikaiseksi. Salkku autonpenkillä ja.... Hondan merkki? Pikkaisen olisi voinut käyttää vaivaa työhönsä, joka jää koko maailman nähtäväksi nyt ja aina.
Minä sanon: 
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää