KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Jeff Conter: Lomaa sähkötuolista (Jeff Conter #1/1963)
Kirja:
 60-luvulla Kolmiokirja hallitsi suomennettujen saksalaisten poliisilukemistojen markkinoita. Kaikki niistä enemmän tai vähemmän näyttivätkin vielä samoilta.
Tämä taitaa ollut ensimmäinen koskaan lukemani Jeff Conter vaikka miehen seikkailuja julkaistiin jatkosarjana niin Jerry Cottonissa kuin myös Cottosarjassa ja John Cameronissa. Mikäli loput suomennetut Conterit ovat edes vähän näin hyviä kuin tämä miehen nimikkosarjan avaus, niin innolla odotan, että tulee lisää luettua niitä. Tämä ei ollut ollenkaan huono. Oikeastaan välillä jopa melkein jännittävä ja suurella innolla tätä tuli luettua.
Juonellisesti hyvä ja sujuvasti kirjoitettu sekä hahmojen kehittämiseen on vaivaa nähty. Kovasti tykkäsin.
Valitettavasti, kun likimain kaikista tämän laatuisista luomuksista, niin tästäkin jää epäselväksi, kuka tämän on kirjoittanut. Mies vai nainen, ei mitään vinkkiä. Yritin kaivella netistä lisätietoa, mutta en osaa saksaa alkuunkaan, joten jäänee ikuiseksi arvoitukseksi.
Suomennos: Liekö asialla ollut Antti Aalto itse, joka tämän aikakauden Cottoneidenkin takana seisoo, mutta sujuvaa sekä nokkelaa tekstiä on tuotettu. Tasavahvaa suorittamista.
Kansi:
 Söpö pieni A5-kokoinen julkaisu, jonka kannessa kurkkii joku, että "mitä maailmassa tapahtuu". Taitaa olla tässä teoksessa piilossa lymyillyt kriminaali, jota Conter etsii.
Mutta, tyylikäs kansi sillä näissä Kolmiokirjan kansissa on oma viehättävä tunnelmansa.

Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää