KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Valerie Moolman: Rion yössä (Nick Carter #20 (1970))
Kirja:
 Killmaster sarjan kolmas osa julkaistiin Suomessa sarjan kahdentenakymmenentänä kirjana. Kuitenkin kirjassa vilisee vihjeitä pariin edelliseen kirjaan, joten se saattoi silloin joskus lukijaa häiritä, ellei ollut painanut mieleen, mitä monta kirjaa sitten oli tapahtunut.
Hölmöhän tämä on. Useasti nauratti ääneen, kuinka hölmö tämä oli. Tuskin se oli kuitenkaan kirjailijan tarkoitus, mutta se oli lopputulos. Nick Carter tarkoitettiin Jams Bondin kilpailijaksi, mutta kyllä tämä hyvin, hyvin kaukana Bondista on. Ei jenkeistä tainnut olla silloinkaan toimivia omia versioitaan brittien menestyksistä tekemään.
Tässä kappaleessa on pariin otteeseen nimikirjoitus "Olavi Tuovinen". Välillä isommalla, välillä pienemmällä. Ilmeisesti ollut arvokas kirja, kun pitänyt nimikoida.
Suomennos: L. Lester.... haiskahtaa nimimerkille, mutta mistä tuota tietää. Ei jättänyt mitään makua tai muistikuvaa mieleen. Eli ilmeisesti hyvin suoriutui työstään.
Kansi: Nainen pinteessä, perässään mies taskulamppu kädessään. Ei ihan liity kirjan sisältöön, mutta antaa vinkin, että sisältä löytyy jännitystä. Yläkulmassa virnottaa itse Nick Carter öljyttyine hiuksineen. Tunnelmallinen kansi.
Minä sanon:
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää