KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Stuart Jason (oikea nimi: James Dockery): Viimeiseen hengenvetoon ("Teurastaja" Bucher #2 (1982))
Kirja:
Näemmä tämänkin kirjan olen lukenut ennenkin. Merkintöjeni mukaan vuonna 1987 ja uskottava se on, kirjasta oli jäänyt joitakin muistikuvia. Ei tuntunut, että ensimmäistä kertaa olisin tätä kirjaa lukemassa.
Kuten ensimmäinenkin Bucher, oli tämäkin mitä toimivinta brutaalia äijäilyä.
Bucher ei leiki eikä tunteile vaan hoitaa homman tunteettomasti kuoleman kotiin ainoastaan "tappion karvaan maun pistellessä kielen alla".
Tarina kulkee kuin juna eteenpäin oikeastaan hetkeksikään pysähtymättä taikka paikallaan junnaamatta. Konnat ovat todella konnia eikä oikeastaan kukaan ole "hyvä" ei edes Bucherin omat pomot, joista heistäkin kaikista annetaan enemmän tai vähemmän nuiva ja kiero kuva.
Mutta jumanskeg, miten tämä minulle toimii.
Suomennos: Tämäkin on Haverin Heikin suomentama, eikä se taaskaan petä. Ainoastaan yksi tappelukohtaus pakkasi naurattamaan: ""Pam!" Jälleen kädet ojentuivat joutuakseen uudelleen lyödyiksi sivuun… "Poks! Poks!"".
Kansi: Harvinaisen sekava kansi jopa pokkarin kanneksi. Ihan noin paljon ei olisi tarvinnut asiaa tunkea yhteen kanteen. On baarin kylttiä, on kirkuvaa naista ja valtava suista koiraa sekä räjähtävää säiliöautoa. Unohtamatta Itse Bucheria jolla kädessä on jälleen liian pienen näköinen pyssy ja…. sanelukone?
On siinä kaikkea ja siihen kaikkeen hukkuu kirjan nimi.
Kerrassaan surkea suoritus.
Minä sanon: 

Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää