KirjallisuusPäivityksetArviotLinkitYhteydenototKiitos

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

Larry Kent: Kuolema odottaa ohjusvakoilijaa (Larry Kent (50-luku) #21 (1959))
Kirja:
Larry Kenttiä yritettiin Suomessa jo 50-luvun lopussa julkaista. Mutta jos loputkin siitä ovat näin huonoja kuin tämän sarjan avaaja, en ihmettele, että silloin jäi yritelmä vain kolmeen numeroon. Olen useita Kenttejä lukenut ja tiedän, että olisi sitä parempiakin sarjan avaajia löytynyt.
Mutta on tällä historiallinen arvonsa. Tämä on varhaisin Suomessa julkaistu Larry Kent. Sen lisäksi tämä on varhaisin Australiassa julkaistu Larry Kent. Ehkä kömpelyyteen on syynä juuri tuo: Sarja haki vielä omaa ääntään.
Kömpelö tämä oli. Sinkoili paikasta toiseen päättömästi ja joka ainut henkilö oli ärsyttävä, Kentiä myöten. Ei pitäisi tehdä kirjasarjan päähenkilöstä nyt ihan noin ärsyttävää.
Suomennos: Luojan kiitos suomentaja on piilossa eikä pistänyt nimeään näkyviin. Sen verran kömpelä suomentamista ja täysin turhaa ja typerää amerikkalaistyylistä sensurointia: "Painu h-vettiin".
Kansi: Alkuperäistä kantta käytetty ja näyttääpä tuo alkuperäinen maalaus olevan myynnissäkin hintaan 400 australian dollaria. Lisäksi tämä teos on, suomen kieltä lukuunottamatta, 1:1 versio australialaisesta. Tälläisiä nuo sielläkin olivat.
Kummallisessa pissa-hätä-asennossa tuo nainen on. Mutta hyvä maalaus. Vesiväreillä tuon myyntisivuston mukaan tehty.
Minä sanon: 
Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää